Sastojci
Biskvit:
2 jaja
130 g MixB Schär bezglutenskogbrašna
100 g kokosovog krupnog brašna
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
80 g kokos
maslaca
7 žlica smeđeg šećera
80 ml kokosovog mlijeka
1 prašak za pecivo
Čokoladna glazura:
15 dga čokolade
30g kokos maslaca
2dcl
kokosovg mlijeka
Vrijeme pripreme: 35minuta
Priprema:
Biskvit:
Umutiti šećer i maslac te uz stalno
miješanje dodavati jaja i mlijeko. Nakon toga dodati brašno pomiješano sa
praškom za pecivo i kokosovim krupnim brašnom. Sve dobro izmiješati i onda puniti u kalup u obliku srca. (ili kalup po želji)
Peći na 170 stupnjeva petnaest do
dvadeset minuta. (probati čačkalicom)
Čokoladna glazura: Čokoladu, kokos maslac i
kokosovo mlijeko grijati na tavi dok se ne poveže, zatim umakati u čokoladu pa
kokos!
Dobar tek! :)
Nema komentara:
Objavi komentar