Sastojci:
Biskvit:
3 čaše jogurta,
2 čaše šećera,
1 čaša ulja,
1 čaša kokosovog krupnoga brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
2 čaše MixB Schär bezglutenskog brašna,
3 jušne žlice kakaa,
2 čajne žličice sode bikarbone
Biskvit:
3 čaše jogurta,
2 čaše šećera,
1 čaša ulja,
1 čaša kokosovog krupnoga brašna,
(oboljeli od celijakije isključivo deklarirano kokos brašno gluten free)
2 čaše MixB Schär bezglutenskog brašna,
3 jušne žlice kakaa,
2 čajne žličice sode bikarbone
Krema:
1 puding od vanilije,tri žlice jušne šećera, 50 g kokosovog maslaca,
500 ml kokosovog mlijeka
Priprema:
1 puding od vanilije,tri žlice jušne šećera, 50 g kokosovog maslaca,
500 ml kokosovog mlijeka
Priprema:
Biskvit:3 čaše jogurta, 2 čaše šećera,1 čaša ulja,1 čaša kokosovog krupnoga
brašna,2 čaše MixB Schär bezglutenskog brašna, 3 žlice kakaa, 2 žličice sode
bikarbone.
Mutiti jogurt, šećer pa dodati ulje zatim kokosovog krupnog brašna i MixB pomiješan sa sodom bikarbonom sve dobro izmiješati sa vlažnim sastojcima,
i peći na temperaturi od 180 stupnjeva 25 minuta proba čačkalicom mjera za biskvit neka vam bude jogurt čaša.
Mutiti jogurt, šećer pa dodati ulje zatim kokosovog krupnog brašna i MixB pomiješan sa sodom bikarbonom sve dobro izmiješati sa vlažnim sastojcima,
i peći na temperaturi od 180 stupnjeva 25 minuta proba čačkalicom mjera za biskvit neka vam bude jogurt čaša.
Nema komentara:
Objavi komentar