Sastojci:
125 g maslaca
150 g šećera
150 ml mlijeka ,
160 g MixB Schär bezglutenskog brašna,
20g kakaa,
1 prašak za pecivo,
1 vanili šećer,
2 jaja
Čokoladna glazura:
40g maslaca,100 grama čokolade.
Priprema:
Maslac zagrijete da se otopi, makni te
s vatre, umiješate šećer,i jedan vanili šećer, mlijeko i na kraju dodate smjesu brašna,
kakaa i prašaka za pecivo, zatim pri samom kraju dodate jaja.
Dobro izrađenu smjesu
izlite u namašćen i brašnom pospani kalup za kuglof.
Pecite u pećnici
zagrijanoj na 180 °C oko 40-45 minuta.
Čokoladna glazura:
Maslac zagrijete dok se ne rastopi, maknete
s vatre, dodate natrganu čokoladu i miješajte da se otopi, glazura se prelije na ohlađen kuglof. Dobar tek :)
125 g maslaca
150 g šećera
150 ml mlijeka ,
160 g MixB Schär bezglutenskog brašna,
20g kakaa,
1 prašak za pecivo,
1 vanili šećer,
2 jaja
Čokoladna glazura:
40g maslaca,100 grama čokolade.
Priprema:
Maslac zagrijete da se otopi, makni te
s vatre, umiješate šećer,i jedan vanili šećer, mlijeko i na kraju dodate smjesu brašna,
kakaa i prašaka za pecivo, zatim pri samom kraju dodate jaja.
Dobro izrađenu smjesu
izlite u namašćen i brašnom pospani kalup za kuglof.
Pecite u pećnici
zagrijanoj na 180 °C oko 40-45 minuta.
Čokoladna glazura:
Maslac zagrijete dok se ne rastopi, maknete
s vatre, dodate natrganu čokoladu i miješajte da se otopi, glazura se prelije na ohlađen kuglof. Dobar tek :)
Nema komentara:
Objavi komentar