2 pudinga od čokolade,
100 grama maslaca(bez laktoze),
850ml mlijeka (bez laktoze),
5 jušnih žlica šećera,
100 grama kokos mrvica,
Sastojci za podlogu od piškota:
3 jaja,
50 grama šećera u prahu,
2 pudinga od vanilije,
1 vanili šećer
Priprema:
Prvo napraviti podlogu od piškota pekla sam u kalupu 26 cm.
Odvojiti žumanjak od bjelanjka te od bjelanjaka i šećera u prahu u mutiti čvrsti snijeg.
Zatim u mutiti žumanjak s vanili šećerom u pjenasto kremastu masu.
Lagano žumanjke dodat u bjelanjak i na kraju 2 puding praha sve izmiješati.
Zatim istresti smjesu u kalup i peći na 165 stupnjeva 12 minuta.
Kremu skuhati od dva pudinga jedan dio mlijeka staviti u lonac a mali dio odvojiti te izmiješati šećer i puding prah.
Na laganoj vatri pustite da mlijeko zakipi te stavite smijesu od pudinga.
Dobro ohladiti tada izradite sa,
maslacom i kokos mrvicama dobro sve izmiksajte da se poveže.
Izlite na ohlađenu podlogu od piškota i dekoriranje sa kokos mrvicama ili čipsom od kokosa.
Dobar Tek! :)
Nema komentara:
Objavi komentar