četvrtak, 2. srpnja 2015.

SEKINA NUTELLA

Sastojci:

100 grama lješnjaka,
200 grama čokolade
150ml kokos mlijeka
(konzerva)
3 jušne žlice meda,
1 jušna žlica kakaa

Priprema:

Lješnjake stavimo u pećnicu u kalup,
 kako bi ih ispekli ne dugo kratko jako.
Lakše je skinuti kožicu sa njih.
Kad su pečeni protrljamo ih rukama ili ubrusom,
 te skinemo svu kožicu sa njih.
 Ide vrlo lagano i jednostavno.
Stavimo u blender (ja sam u blenderu sve radila) 
 miksamo dok ne dobijemo pastu od lješnjaka.
Otopimo čokoladu i kakaa na pari da se povežu sastojci,
 dodamo u lješnjake miksamo u blenderu.
U posudici pomiješamo  kokos mlijeko i med,
  te dodamo u lješnjake i čokoladu.
 Miksamo dok ne dobijemo lijepu kremastu teksturu.

Zaključak:

Predivan okus zaista fantastičan!
Dobar Tek! :)




Nema komentara:

Objavi komentar